dienst

Webdesign

admin.wic's picture

Marck Aansorgh

06 - 18 117 366

info@wickedfruit.com

Wij zorgen er voor dat uw site de juiste uitstraling krijgt. Wij verdiepen ons in u en uw klant om tot het beste design te komen. Uw visuele identiteit op het internet. Maar webdesign gaat verder dan dat. Het gaat ook om de gebruiksvriendelijkheid van uw site. Door middel van een goed design zorgen wij er niet alleen voor dat uw site er uitstekend uitziet, maar ook gebruiksvriendelijk is.

Altijd op maat

Wij geloven niet in standaard templates. U bent toch ook geen standaardbedrijf? Een website moet uw unieke verhaal vertellen. Daarom is ons werk ook altijd puur maatwerk. Zo laten we het design perfect aansluiten bij uw identiteit. Op basis van het design maken wij een (Drupal) template zodat uw site er altijd en in alle gevallen (browers, mobiele apparaten) goed uit ziet.

Responsive design 

Het internet beperkt zich niet meer tot computers op een bureau. We hebben internet op smartphones, tablets, desktopcomputers, televisies, etc. Op deze verscheidenheid aan schermen kunnen we uw site voorbereiden. Dat doen wij door middel van responsive design. Kort gezegd betekend dit dat de site zich aanpast naar de ruimte die het heeft. Op een widescreen monitor kan meer getoond worden dan op bijvoorbeeld een iphone. Door de indeling van de site slim aan te passen zorgen we er voor dat de site in elke omstandigheid succesvol is.