dienst

Drupal development

Marck's picture

Marck Aansorgh

06 - 18 11 73 66

marck@wickedfruit.com

We zijn gespecialiseerd in Drupal. Of het nu gaat om een informatieve site, een webwinkel, een intranet of een sociaal netwerk. Drupal is een zeer gebruiksvriendelijk en modulair opgebouwd CMS en daarom makkelijk uitbreidbaar en schaalbaar. Het beheren van content is makkelijk en efficiënt. Zo is het uiterst simpel om verschillende soorten content te plaatsen als foto's, filmpjes, tekst, forums en agenda's. Uiteraard kunnen we uitstekend met andere CMS'en overweg, waaronder Wordpress, Typo3 en Joomla.

Als een project veel verschillende type gebruikers heeft dan is Drupal een goede keuze. Het gebruikersbeheer is makkelijk en de verschillende rechten en rollen zijn per gebruikersgroep instelbaar. Drupal is Open Source en heeft een grote en levendige gemeenschap. Hierdoor blijft Drupal in ontwikkeling en een veilig en betrouwbaar platform voor ieder webproject. Wilt u meer weten over Drupal? Kijk dan eens op www.drupal.org of neem contact met ons op.

Drupal modules

Ondanks dat er al talloze modules gemaakt zijn kan het voorkomen dat bepaalde functionaliteit nog niet beschikbaar is binnen de Drupal community. Dat is geen enkel probleem aangezien Drupal goed uit te breiden is. We kunnen dan voor u een module ontwikkelen die precies doet wat u wilt. 

Drupal themes

Ieder design kunnen wij omzetten in een zogenaamd Theme voor Drupal. Zo zorgen we er voor dat uw site er altijd goed uitziet.