dienst

Websites

Gijs's picture

Gijs van den Dungen

06 - 26 31 02 70

gijs@wickedfruit.com

Wij bouwen websites waarmee u resultaten behaalt. Iedere website wordt gebouwd met een doelstelling en in ons eerste gesprek staan uw online doelstellingen centraal. Wat is uw doelgroep, welke conversie wilt u bereiken? We zorgen dat u niets vergeet. Op basis van de eerste gesprekken maken wij een plan.

Daar houdt de samenwerking uiteraard niet op. In onze ogen is website meer een proces dan een product. En dat proces moeten we samen doorlopen. Tijdens het maken van de plannen en het bouwen van de website ontstaan er nieuwe inzichten en nieuwe ideeën. Dit "voortschrijdend inzicht" is van wezenlijk belang voor een succesvolle website. Daarom houden we tijdens het gehele proces nauw contact om - daar waar nodig - bij te schaven om het resultaat nog beter te maken.

Wij geloven niet in standaard websitepakketten. Voor ons is iedere klant en iedere opdracht anders en daarom maken we iedere website op maat. Zodat we altijd de juiste ingredienten kunnen gebruiken om het beste resultaat te behalen. 

Bij bijna iedere website waar een Content Management Systeem (CMS) vereist is maken we gebruik van Drupal. Of het nu gaat om een informatieve site, een webwinkel, een intranet of een sociaal netwerk. Drupal is een zeer gebruiksvriendelijk en modulair opgebouwd CMS en daarom makkelijk uitbreidbaar en schaalbaar.  Uiteraard kunnen we uitstekend met andere CMS'en overweg, waaronder Magnolia, Wordpress, Typo3 en Joomla.

Vindbaarheid door -onder andere- Google is belangrijk. Uiteindelijk gaat het er toch om dat u bezoekers krijgt. We bieden een breed scala aan mogelijkheden om goed te scoren binnen Google.