dienst

Online Marketing

Gijs's picture

Gijs van den Dungen

06 - 26 31 02 70

gijs@wickedfruit.com

Een site zonder bezoekers is een zinloze investering. Websites worden gebouwd om bezocht te worden. Wij zorgen er voor dat uw website bezoekers krijgt. Dat doen we enerzijds door de website zó in te richten dat zoekmachines uw site goed kunnen indexeren waardoor u in zoekresultaten in Google of Bing hoog eindigt. Anderszijds kunnen we een online advertentiecampagne opzetten die bezoekers naar uw site genereert.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie gaat al lang niet meer over een paar zoekwoorden op strategische plaatsen neerzetten. Het gaat om het totaalbeeld. Zoekmachines indexeren sites op zeer veel factoren en willen sites met 'echte' content. Wij zorgen er voor dat uw site goed indexbaar is, snel inlaadt en u zorgt voor unieke en goede content. Bij dat laatste kunnen we u zeker helpen. Tekstschrijven, fotograferen en filmen is een vak. We werken hierbij samen met een groot netwerk van professionals.

Online adverteren

Naast scoren in de zoekresultaten is het van belang dat u ook op andere manieren bezoekers trekt. Wij bieden het volgende:

  • Google adwords-campagnes
  • Sociale media-campagnes
  • Genereren van free publicity
  • Banner-campagnes